over Buffetkeuken Marinus

"Buffetkeuken Marinus" is een ambachtelijk cateringbedrijf wat gericht is op de verzorging van datgene wat er voor u en uw gasten ter tafel gebracht wordt. Dit kan in de vorm van een  buffet, borrelgarnituur, brunch, diner etc. alles op ambachtelijke wijze bereid.

De door ons verzorgde bestellingen worden op een door u gekozen tijdstip bezorgd met het daarbij benodigde serviesgoed en bestek (hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht).

Wij beschikken over de mogelijkheid van afwasservice waar u desgewenst, tegen een geringe vergoeding, gebruik van kunt maken.

Een kleine indicatie van onze prijzen.

Koude buffetten

Vanaf € 6,85 p.p. en kunnen worden uitgebreid met nog meer luxe producten en warme gerechten.

De barbecue

Vanaf € 12,50 p.p. en kan op verzoek "op maat" uitgebreid worden! Het  verzorgen van een volledig barbecue assortiment, GEKOELD geleverd aan huis, inclusief de afwas e.d., behoort ook tot een van de mogelijkheden.
[vanaf € 14,00 p.p.]
In de maand Augustus een volledig barbecue assortiment  voor de aanbiedings prijs van € 13,00 p.p.


Hapjesbuffet.

Een hapjes buffet, bestaat voornamelijk uit een groot assortiment kleine gerechtjes, z.g. tapa 's gerechtjes, maar dan op bourgondische wijze, al vanaf € 6,45 p.p.
Dit kan aangevuld worden met een warm assortiment!


Bittergarnituur

Een assortiment bittergarnituur gesorteerd, met vissoorten, op schalen en geleverd in koeldozen
vanaf € 1,05 per stuk.

Diner
Ook voor een diner aan huis of andere locatie, bent u op het goede adres. Complete warme gerechten worden in een daarvoor bestemde warm-houd-wagen bij u thuis geleverd. (met borden en bestek e.d.)

Corona
I.v.m. de Corona maatregel geving, verzorg ik vanaf Juni 2020 weer buffetten en Diners op maat vanaf 12 personen. De buffetten en Diners bestaan uit een ruim assortiment koude en warme gerechten met een lekker nagerecht als afsluiting. De warme gerechten worden dan geleverd in speciale warmhoud wagens en de nagerechten in een hiervoor bestemde koel -iso- wagen. Prijzen vanaf € 25,00 p.p.
Vraag naar de mogelijkheden.

Dieëten
Wij verzorgen eveneens diëten, zoals bijvoorbeeld Lactose vrij - Gluten vrij - Noot allergie e.d.
Ook Vega en Vegetarisch gerechten behoren tot de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd geraakt, wilt u meer prijzen en wilt u graag een assortimentenlijst ontvangen, stuur me een mail naar: marivanesch63@gmail.com

Graag kom ik persoonlijk bij u langs voor meer "vrijblijvende" informatie. Ook voor kleinere groepen kom ik graag bij u langs.